snapshot_3ef6abcf_1ef7c3d2-normal.jpg

Oho! Mikäs Turman vatsan on saanut turpoamaan? Rouva Tulimetsä alkoi samantien miettimään dyykkauspaikan vaihtoa pikaruokalan takapihalta salaattiravintolan taakse, mutta Erkki-Martti käski naisen olla hätäilemättä sillä hän vaistosi loihtineensa maailmalle suuren lahjan.

Oikea musiikki kertoo enemmän kuin tuhat sanaasnapshot_3ef6abcf_9ef7c612-normal.jpg

Kuten monilla maailman naisilla, myös mitä omituisimmalla heistä oli suuria mielihaluja raskauden aikana. Turma oli jo viikkoja nähnyt piinaavia painajaisia psykedeelisestä juustokakusta. Turma uskoi, että juustokakun leipominen ja syöminen saattaisivat saada sen lopettamaan hänen vainoamisensa.

snapshot_3ef6abcf_7ef7cc10-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_9ef7c5e7-normal.jpg

Erkki-Martti oli miettinyt asioita koko päivän. Lopulta mies tuli siihen tulokseen, että hänen olisi pakko päästä tutkimaan ilmiötä hieman lähempää.

snapshot_3ef6abcf_fef7d623-normal.jpg

Turma katsoi Erkki-Marttia viattomasti silmiin.

"Kaikki aika jota emme tuhlaa rakastelemiseen, menee hukkaan!", Hihkaisi Erkki-Martti.

snapshot_3ef6abcf_9ef7d640-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_bef7cd48-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_bef7d4ec-normal.jpg

Viimeyön urokselliset saavutukset saivat Erkki-Martin näkemään unta itsestään.

Aamulla Turma kuitenkin heräsi outoihin tuntoihin. Hän tunsi 4 potkua aivan eripuolilla vatsakumpuaan.

"Avaruusolioita on olemassa...", Turma mietti hiljaa peläten nelijalkaisen torson ulostautuvan hänestä.

snapshot_3ef6abcf_5ef7cc5f-normal.jpg

Turma oli miettinyt tuntemuksiaan nelijalkaisesta hirviöstä peloissaan koko yksinäisen päivänsä. Erkki-Martin vihdoin saapuessa arkkitehtitoimistolta Turma kattoi iltapalan pöytään puhuakseen miehelleen surullisesta tilanteesta.

"Kuule pullapalleroiseni, minusta tuntuu, että lapsellamme on neljä jalkaa", Turma huokaisi huolestuneena.

Aluksi Erkki-Martin ilme oli suhteellisen hämmentynyt...

snapshot_3ef6abcf_7ef7cc81-normal.jpg

...mutta sitten hän vihjaisi naurahtaen viattoman epäkäytännölliselle vaimolleen kaksosten mahdollisuudesta.

"Meidän pitää vain dyykata enemmän palikoita!", mies vielä huudahti.

"Voi ei! En minä ole ollenkaan varautunut kahteen mukulaan, eihän meillä edes ole kokemusta lapsista", Turma huolestui.

snapshot_3ef6abcf_bef7cc4b-normal.jpg

"Noh, mitäs aloit lisääntymään tällaisen alfauroksen kanssa...", kehaisi Erkki-Martti vielä itseään varisin viaton ilme kasvoillaan.

"Meidän on pakko alkaa valmistelemaan tätä!", huudahti Turma huolissaan.

snapshot_3ef6abcf_fef7db66-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_bef7dd86-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_9ef7d52c-normal.jpg

Erkki-Martti ei ollut rakentajatyyppiä kuin vain teoriatasolla, ja siksi pari joutui palkkaamaan jonkun Erkki-Martin arkkitehtitoimiston alihankkijayrityksen viimeistelemään Tulimetsien talon keskeneräisen yläkerran ja sisustamaan sinne yhden kammarin uusia kladiaattoreita varten.

Raskaan päivän jälkeiset ilta-shakit oli pelattu ja nuorenparin oli aika käydä pehkuihin. Turma oli jännittynyt, eikä syystä, olihan hän lisääntymässä oikean alfauroksen kanssa ihan tuplasti. Karmivan kipukokemuksen koittaminen oli jo pitkäksi venyneen raskausajan jälkeen vain ajan kysymys.

snapshot_3ef6abcf_bef7d677-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_3ef7d695-normal.jpg

Aamuyöstä Turma heräsi viiltävään tuskaan. Hän uskoi jo viikatemiehen astuvan ovesta muistaessaan sen pienen sivuseikan, raskauden.

Erkki-Martti uneksi taas leijonallisista saavutuksistaan roskiksilla ja sängyssä, eikä utuisen unelmien verhon läpi kuullut vaimonsa huutoa ja jatkoi uniaan autuaan tietämättömänä makuuhuoneessa tapahtuvasta tulkaa jo ulos tai jääkää sisääni - episodista.

snapshot_3ef6abcf_bef7d74f-normal.jpg

Henkeä uhkaavien ja palleaa salpaavien ponnistuksien tuloksena oli punatukkainen dyykkarin tytär...

snapshot_3ef6abcf_3ef7dd34-normal.jpg

...ja pellavapäinen dyykkarin pikkupoika. Erkki-Martti oli seonnut täysin samaan laatuun kuin ennen pariskunnan hääseremoniaa. Tälläkin kertaa rakkaudesta, ja eritoten tuplajousisängyn hedelmistä.

snapshot_3ef6abcf_9ef7db9c-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_7ef7dbb8-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_5ef7dbf7-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_7ef7dc0f-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_5ef7dc26-normal.jpgsnapshot_3ef6abcf_fef7e04b-normal.jpg

Turman ja Erkki-Martin rakkauden hedelmät saivat reilusti huomiota. Turma ei tuntunut osaavan käsitellä vastasyntyneitä kaksosiaan oikein mitenkään päin, minkä vuoksi tyttö ja poika nauttivat enemmän Erkki-Martin huomiosta. Erkki-Martista oli kuoriutunut oikea isien isä, joka oli saanut ristiäisissä pikaisesti vierailleen papin päätymään pakkopaidassa laitokseen. Turma ja Erkki-Martti joutuivat siten suorittamaan mukuloiden nimeämisen ihan omassa rauhassaan tilanteen rauhoituttua.

"Toivon rauhaa!", Pappi oli huutanut kun häntä oli kannettu väkivalloin valtion autoon.

"Miten olisi Toivo ja Rauha?", ehdotti Erkki-Martti kyseistä hetkeä hauskuttuneesti muistellen.

snapshot_3ef6abcf_3ef7e53ef-normal.jpg


Tämä osa on oikeasti tosi lyhyt! En vain osannut tehdä siitä pidempää. Mutta julkaisen varmaan seuraavankin osan tässä tänään, ja koitan tehdä siitä hieman pidemmän!

Kiitos<3