Morkenhaimer! Pitkä aika viimeosasta ylioppilaskirjoitusten ja muun lukiosta valmistumisstressin takia. Mutta eipä leipä! Meno jatkuu Tulimetsillä toivottavasti tiheämpään tahtiin taas tästä eteenpäin!

Tunnelmamusiikkia

snapshot_3ef6abcf_fef816a2-normal.jpg

Erkki-Martti ja Turma vollottivat yhdessä pornovalojen loisteessa. Miksi juuri heidän rakkauden hedelmänsä olivat kypsyneet niin äkkiä. Oliko heidän läheisyytensä ollut liian lämmintä kypsyttäessään versot noin nopeasti?

"Miksei vaikka naapurin Maran kauhukaksoset?!", ulisi Turma täysissä tuskissa, kunnes Erkki-Martti neuvokkaana miehenä tarttui rakasta vaimoaan kädestä.

snapshot_3ef6abcf_def8153a-normal.jpg

"Saanko luvan rusinapullani?", aneli Erkki-Martti stadin pimeydessä.

"Kuinka voisin sanoa ei noin komealle urokselle!", huudahti Turma henkeään haukkoen parin sulautuessa soljuviin rytmeihin.

snapshot_3ef6abcf_def815bb-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_9ef81563-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_9ef8160c-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_fef815d9-normal.jpg

"Olenko koskaan kertonut, kuinka ihanaa on, kun on jotain mistä ottaa kiinni?", sopersi mies kohteliaisuuksiaan Turman melkein hukkuessa tämän lauseiden tuliseen mereen.

snapshot_3ef6abcf_9ef8167e-normal.jpg

Parin ei tarvinnut solmia sanallista sopimusta siitä, että olisi aika liukua roskakatoksen kautta kotiin kutemaan. Ihana ilta ei tuntunut saavuttavan koskaan kliimaksiaan, mikä oli hyvä, olihan pariskunnalla viimeinkin enemmän aikaa toisilleen mukuloiden vartuttua. Turma ja Erkki-Martti eivät kuitenkaan suinkaan olleet ainoita, jotka olivat paenneet todellisuutta stadin sykkeeseen.

snapshot_3ef6abcf_9ef84f48-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_7ef84ff0-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_3ef952d5-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_3ef951e5-normal.jpg

Suosiotavoitteinen Rauha oli heti kakun ääreltä päästyään raahannut itseään ujomman veljensä naapuruston rajojen ulkopuolelle. Alaikäisenä kotoa karkaaminen oli kohtalokasta, mutta kukapa heitä vahtisi, kun Turma ja Erkki-Marttikin olivat suunnanneet viihteelle pakaralihakset liekeissä.

snapshot_3ef6abcf_def8511c-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_bef9520b-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_bef95237-normal.jpg

Toivolla oli täysi työ vältellä Rouva Kurjenkaulan iskuyrityksiä baaritiskin äärellä.

"Hei komea poika! Kuulin, että nimesi on Toivo! Et taidakkaan kuulua siihen siivottomaan nykyaikaiseen roskasakkiin, joten olisi varsin hurmaavaa, jos lähtisit luokseni silittelemään seniori-ikäistä kisuliani..."

"Anteeksi rouva, mutta minun täytyy rientää ulkoiluttamaan hamsteriani!", huudahti Toivo-parka hädissään.

snapshot_3ef6abcf_7ef950e9-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_7ef850ed-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_5ef94f4f-normal.jpg

Rauhan ilta eteni hieman rauhallisemmissa merkeissä. Hän tutustui uusiin potentiaalisiin ystäväehdokkaisiin ja katosi pelaamaan biljardia siihen asti, että Toivo aneli itkien kotiinlähtöä.

snapshot_3ef6abcf_bef82d8a-normal.jpg

******

snapshot_3ef6abcf_bef838a5-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_5ef838bc-normal.jpg

Riina tunsi itsensä unohdetuksi. Sen rakas emäntä ei ollut muistanut enää edes sen syntymäpäivää ja se oli joutunut kasvamaan aikuiseksi keskellä yksinäisyyttä. Edes Rauha ei enää välittänyt Riinasta niin paljon, kuin silloin kun he molemmat olivat pentuja.

******

snapshot_3ef6abcf_7ef947a9-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_1ef94872-normal.jpg

Erkki-Martilla oli ollut aamulla vastustamaton tarve lähteä yläkertaan antamaan rakkautta Toivon muurahaisille, joita hän leikittikin tovin jääden sitten mystisenä muistikirjansa kanssa Toivon sängyn vierelle.

"Anteeksi isä, mutta mitä sinä teet?", tiedusteli Rauha astuessaan huoneeseen peläten, että mies huomaisi Toivon krapulan tämän herätessä.

"Kuule rakas tyttäreni. Suruttoman nuoruuden aura antaa minulle inspiraatiota äitisi syntymäpäivärunon kirjoittamiseen. Sitäpaitsi Turma ei saa missään tapauksessa nähdä keskeneräistä luonnostani. Vaikka hän valloittamaton onkin, niin tämä minun on tehtävä yksin", valaisi Erkki-Martti tytärtään.

Rauha päätti jättää isänsä oman onnensa nojaan ja paineli aamiaiselle.

snapshot_3ef6abcf_1ef94c2d-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_7ef94bf0-normal.jpg

Riina yritti tapittaa Rauhaa. Jospa se vaikka saisi nuoremman emäntänsä huomaamaan tämän, mutta turhaan.

snapshot_3ef6abcf_fef80e03-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_fef7de23-normal.jpg

"Kuule rakas", Turma aloitti, ja jatkoi: " Meillä on kaksi ihanaa kullannuppua, mutta kumpi heistä olisi oivallisempi vaihtoehto perimään omaisuutemme?"

"Miksi sinä tuollaisia mietit pallokalani? Emmehän me ole vanhoja. Jos nyt kuitenkin mielipiteeni haluat jo tässä vaiheessa eloamme, niin Rauhaa ehdottaisin siksi, että se nainen saisi varmasti oikeuden lapsenlapsiimme, mikäli hänelle ja hänen puolisolleen sattuisi avioero. Äideillähän on aina etuoikeus!", huomautti Erkki-Martti.

"Voi sinua höpönassua!", nainen huudahti myöntäen kuitenkin, että hänen komeampi puoliskonsa taisi olla oikeassa.

snapshot_3ef6abcf_fef80ce3-normal.jpg

Turma oli alkanut opiskella Zwahilia töiden ohella. Se oli tulevaisuuden tutkimuskieli, eikä hän halunnut menettää teoreetikon paikkaansa kielitaidottomuuden takia. Erkki-Martin sikeä kuorsaus toi rytmiä Turman opiskeluun. Mies oli hänelle kaikki kaikessa, vaikka hän vahva emäntä olikin.

snapshot_3ef6abcf_9ef835c7-normal.jpg

Erkki-Martti oli opettanut kauneusuniaikataulunsa myös lemmikilleen. Hän oli huomannut Riinan olevan yksinäinen. Viisaana miehenä hän oli oivaltanut, että mikäli he nukkuisivat yhtäaikaa, he ehtisivät viettää yhdessä enemmän aikaa hereillä ollessaan.

snapshot_3ef6abcf_5ef6c51a-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_def8139e-normal.jpg

Turma tunsi valtavaa syyllisyyttä määrättyään miehensä tietokoneenkorjaukseen. Tietysti pyyntö oli ollut vilpitön, sillä nainen oletti kaupunginarkkitehdin omaavan tarpeelliset mekaaniset taidot. Ikävä kyllä sankarimme ei ole mikään tekniikan ihmelapsi. Anteeksipyynnöksi Turma lupasi miehelleen palan perintöjuustokakkua...

snapshot_3ef6abcf_bef6c77b-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_bef6c74c-normal.jpg

...ja ripauksen rakkautta.

snapshot_3ef6abcf_def95525-normal.jpg

Rauha heräsi talviseen aamuun tapansa mukaan vakavana, mutta pieni hymy huulillaan. Hän oli keksinyt mahtavan idean. Hän lähtisi yliopistoon ja ottaisi tietysti mitäänsanomattoman kaksoiveljensä mukaan henkiseksi tueksi. Rauha myös tiesi olevansa toivoa parempi koulussa. Nuoren naisen taka-ajatuksena oli itsetunnon kohottaminen veljensä huonomman koulumenestyksen kustannuksella.

snapshot_3ef6abcf_def8483d-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_7ef845e6-normal.jpg

Tietotavoitteinen Toivo ei kuitenkaan aikonut luovuttaa. Hän lähtisi opiskelemaan fysiikkaa saavuttaakseen joskus elämäntavoitteensa, muttei ollut vielä esittänyt suunnitelmaansa ylimieliselle sisarelleen.

snapshot_3ef6abcf_5ef833b2-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_5ef6cb19-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_def96ec0-normal.jpg

Arki liukui eteenpäin melko normaalissa syklissä lukuunottamatta sitä, että kaksoset olivat joutuneet keksimään itselleen uuden läksyjentekopaikan, sillä hyvänä isänä oli Erkki-Martilla vastustamaton tarve auttaa lapsiaan myös silloin, kun he eivät apua olisi kaivanneet. Miehen soidinrituaalien kaltaiset kutsuhuudot kuitenkin asettivat uuden haasteen tulevaisuudenlupaustemme keskittymiskyvylle.

"Kuule Rauha...", aloitti Toivo muttei ehtinyt saada lausettaan loppuun Rauhan ilmoittaessa, että he hakisivat yliopistoon mahdollisimman pian.

Toivo nyökkäsi.

snapshot_3ef6abcf_fef846ba-normal.jpg

Erkki-Martti oli kutsunut toivon isä-poika-pelihetkeen talon parvekkeelle. Hänellä oli Toivolle tärkeää kerrottavaa.

"Kuule poikani, tiedän, ettet ole mikään... öh munaton mies, mutta olen silti päättänyt auttaa sinua. Olen hankkinut sinulle puolison. Maailman toiseksi seksikkäimmän naisen", kertoi Erkki-Martti versolleen.

"Mit...mitä? Ja miksi vain toiseksi seksikkäimmän?!", Toivo hämmentyi.

"Koska äitisi on seksikkäin ja häntä sinä et saa vaikka kuinka haluaisitkin, tässä perheessä on oltava sentään jonkinlainen nokkimisjärjestys huolimatta siitä, että te olette varttuneet ikävaiheesta toiseen. Saat Kainon. Vanhan tuttuni, joka jäi asustelemaan yliopistolle opiskelujen jälkeen. Minusta hän ei piitannut, koska hän pitää vain vaaleaveriköistä. Minun tiedonjanoiset alfageenini yhdistettynä sinun charmiisi kaatavat sen vanhan piian varmasti!"

"Mutta isä, eikö se nainen ole hieman liian vanha?", kyseli Toivo lisätietoja epäröiden.

"Opit pitämään vanhoista naisista, sitä paitsi hän on minua tarpeeksi monta vuotta nuorempi. Lyömme kaksi kärpästä yhdellä iskulla: sinä ja Rauha säästätte asumiskuluissa muuttamalla hänen luokseen, ja lisäksi sinä saat elämäsi naisen! Ymmärsitkö?", mies selvensi.

"Okei isä."

snapshot_3ef6abcf_3ef83410-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_1ef83441-normal.jpg

Tyytyväisenä mies lähti kertomaan saavutuksistaan seksikkäälle, hieman ylipainon myötä pehmentyneelle aviovaimolleen edellisestä saavutuksestaan.

"Sinä sitten olet kätevä!", huudahti Turma onnellisena poikansa tulevista häistä, joista Erkki-Martti hänelle kertoi.

snapshot_3ef6abcf_1ef9e800-normal.jpg

Rauha keskusteli koulukaverinsa kanssa rahasta pelatessaan shakkia. Maikki oli myös lähdössä yliopistoon menestyksekkään urapolun toivossa.

snapshot_3ef6abcf_3ef83679-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_5ef831e4-normal.jpg

Turma heitti miestään seksikkäästi vesi-ilmapallolla saadakseen tämän mukaan leikkiin. Jotenkin fossiilit näyttivät nuortuvan silmissä, vaikka heidän syntymäpäivänsä olivatkin jo aivan oven takana. Nuoret olivat lähdössä tänään kulkemaan pitkin opin tietä, ja aviopari oli päättänyt ottaa kaiken irti yhteisestä ajastaan.

snapshot_3ef6abcf_1ef844ee-normal.jpg

snapshot_3ef6abcf_1ef843ac-normal.jpg


Siinäpä kuudes episodi. Tosi rikkinäinen jotenkin mun mielestä kun kirjoitin sitä useampien päivien mittaisten taukojen kanssa. Oon muutenkin vähän nyt kussut ton yliopistojutun, kun pelailin sitä nyt tän kirjotushässäkän aikana ja en oikein saanut sieltä mitään irti. Katsotaan nyt paljon siitä tullaan näyttämään yhtään mitään. Ongelmia pikkaisen uuden talon rakentamisen kanssa. Pyrin saamaan LC-talostani aina mahdollisen helpon pelata mutta silti esteettisesti miellyttävän näköisen, enkä monien yrityksien jälkeenkään tunnu siinä onnistuvan mieleiselläni tavalla, vaikka varmasti taloni muille olisivatkin kelvanneet. Olen miettinyt viikkoja teenkö taloon perustaa vai en. Tavallaan koen pelaamisen vaikeammaksi perustuksen kanssa.

Mutta, eipä leipä, kiitos jos ja kun luitte!

- Lämmöllä, Lasidino<3